“Tænk Stort – mindre kan ikke gøre det” er titlen på min nye bog. Onsdag den 1. juni kl. 19 afholder jeg foredrag med udgangspunkt i bogen. Det foregår i cirkusteltet der den dag er opstillet i Ordrup Park, Ordrupvej 119, 2920 Charlottenlund.

Jeg begyndte at trylle som barn og drømte om at bliver tryllekunstner. Den drøm førte mig til cirkusverdenen hvor jeg fik engegagement og fik smag for det at drive et cirkus. Jeg var ikke født ind i branchen og heller ikke den fornødne økonomiske baggrund for at starte så stort et foretagende. Med en stor portion selvtillid og tro på at alt kan lade sig gøre lykkedes det og jeg har nu været igang i 20 år, hvor ikke engang coronaen kunne stoppe mig. Jeg fortæller om alle strabadserne og de ting man må opgive for at følge sin drøm. Jeg åbner også op for at fortælle om nogle af hemmelighederne bag at kunne skabe sig netop det liv man ønsker.

Det koster kr. 200 at deltage og man få så samtidig bogen med, der ellers koster kr. 180 på webshoppen.

Det varer to timer incl. pause. Cirkuskiosken er åbent på stedet, så der er lidt snaks og drikkevarer at hygge sig med.

Læs mere og tilmelding her