Selvudvikling og coaching

Igennem selvudvikling og coaching får du hjælp og værktøjer til at nå dine mål. Du har mulighederne for at overvinde barrierer og frygt og du kan genvinde eller skabe en tro på dig selv. Du kan kan opnå kvantespring du aldrig havde troet var muligt.

René Baldoni

At opnå det umulige er nok min største force. Bla. har jeg opbygget en virksomhed uden baggrund og økonomi til det. Ikke fordi jeg er heldig men fordi jeg bruger deciderede teknikker til at opnå mine mål. Jeg kan også hjælpe dig på vej, enten i min masterclass, 1:1 sparring eller workshops.

Bob Proctor

The grand old man indenfor branchen. Han har undervist og forvandlet millioner af mennesker liv igennem sine events og udviklingsprogrammer. Han er desuden én af hovedpersonerne i den kendte dokumentarfilm ”The Secret” der har åbnet øjnene for millioner af mennesker

Bob

Peggy McColl

Mød en sprudlende kvinde der er New York Times bestseller forfatter og udvikler af lettilgængelige programmer og færdige kurser målrettet spirende forfattere der får opskriften på at blive bestseller forfatter. Se vores links til gratis og inspirerende webinarer.