******
Hvis jeg var journalist og anmelder ville jeg have givet Anders Hansen 6 stjerner.

I weekenden afholdt Anders Hansen sit Real Magic Live, streamet fra Miami. Jeg har været på en del streamede seminarer, men jeg må sige, at dette var, det absolutte bedste jeg har oplevet. Jeg var spændt på forløbet idet, jeg har været til Anders´s live event flere gange. Hvordan ville han få en så mindblowing event kogt ned i en streaming. Det lykkedes med bravour.

Streamingen foregik helt uden fejlfrit fra et studie i Miami der var bygget op til lejligheden. Anders siddende ved et skrivebord med sit pengetræ som dekoration og en baggrund der langsomt bevægede sig og gav hele eventet en rolig atmosfære.

Anders gennemgik, fuldstændig som på hans live event, hans Real Magic Road Map, hvor han kommer ind på hvordan vi alle opfatter verdenen ud fra vores 5 sanser og at vi ud fra dem reagerer fra vores underbevidsthed – og altså gør en masse ting (90 %) fuldstændig på autopilot. Han fortalte os, hvordan vi kan påvirke os selv til at gå i den retning vi ønsker ved bevidst at tænke på det der gavner os, ved bevidst at sætte os mål og at disse mål skal vel at mærkke være høje for at påvirke vores kreative evner, for uanset hvor store mål du sætter så indeholder du selv nøglen til at opnå disse. Du kan ved gentagelse få fat i dine skjulte ressourcer. Han kom ind på vores selvbillede og om hvordan vi kan prime os selv lige fra morgenstunden, således at vi kan starte dagen med fuld energi – og slette det begreb der hedder at man har bare en dårlig dag eller man fik det forkerte ben ud af sengen.

Han kom også ind på nogle af de forhindringerne der er for at vi lever det liv vi ønsker. Når vi sætter høje mål bevæger vi os ud af komfortzonen er det er dér ligger frygten og lurer. Vi bevæger os ud i ukendt område og vi ved ikke hvad der bringes til os. Det er en sund tilstand og med Anders´s værktøjer lærte man hvordan man overvinder illusionen omkring frygt og om hvordan man kan integrere denne og bruge den konstruktivt.

Han kom også ind over illusion omkring viden. Vi ved alle en masse om en hel masse, men det er de færreste af os der kan praktisere den viden vi har. Vi har lært og lært, men ikke forstået hvordan vi skal bruge den viden. Vi kan nok alle nikke genkendende til, at vi i skolen har lært en masse ting, som vi ikke kan bruge til noget som helst.

For at blive mere er du nødt til at give mere. Vi er vokset op i et samfund, hvor vi tænker alt for meget på os selv, men facts er at hvis du give mere får du mere. Det behøver ikke nødvendigvis at være penge, det kan være din tid fx til en nødhjælps organisation. Anders kom med levende eksempler på, hvordan han har været helt ude at vende økonomisk og doneret sine sidste dollars væk for så, samme dag at modtage en ordre på 15.000 dollars.

Når du virkelig vil udvikle dig, er det vigtigt at du har sparringspartnere, du kan ikke gøre alting selv. Du kan have en daglig sparringspartner, hvor i læser en tekst og sparrer med hinanden og du kan også deltage i såkaldte Master Mind grupper, hvor i er flere der mødes måske på en fast ugedag og sparrer med hinanden, en teknik jeg selv har stor succes med.

Illusionen omkring tid er også et af de store emner i Real Magic. Der er ingen på planeten der har mere tid end andre, det ved alle, men hvad man får ud af den, det er der store forskelle på. Den store hemmelighed i at få mere ud af sin tid ligger i at være fokuseret på én ting af gangen. Det er faktisk slet ikke så svært at forklare men langt sværere at udføre.

Under hele eventet fortalte Anders levende og ærligt om sin egen vej,  hans rejse til USA, hans fars død, han tilværelse som tryllekunstner der er erhvervede sig ved drikkepenge til at blive succesfuld illusionis der optrådte i milliondollar klassen og til hans møde med Bob Proctor der for alvor fik hans karriere indenfor selvudvikling til at vokse. Han illustrerede teknikker og begreber igennem hans illusioner og tryllerier. Det er en meget effektiv illustration og samtidig superunderholdende. Der var også hele tiden adgang for deltagerne at komme med spørgsmål og kommentarer, som i de fleste tilfælde blev kommenteret og besvaret. Dette gjorde eventet meget levende og kombineret med at man havde øjenkontakt med Anders, var det på mange måder næsten bedre end en event, hvor man måske sidder 30 m. fra scenen. Der var også mange cases fra andre der har været på hans programmer, hvoraf flere var meget rørende.

For dem der havde købt VIP adgang var der i pauserne coaching med hans leadcoach Jacqueline, hvor man havde mulighed for at gå dybere i materialet og få afklaret spørgsmål. Jacqueline var også den der indledte hvert modul og var et frisk pust især da hun satte video på og dansede med alle deltagerne.

Selvom eventet er slut kan man i et stykke tid købe sig adgang til eventet via linker her https://bit.ly/3cDQfkU