Det har lige siden barnsben været min drøm at køre i Jaguar og dette er en realitet nu.

Vi har alle drømme, men for de fleste forbliver de drømme. Vi husker alle da vi var børn og drømte stort og så at alt kunne lade sig gøre. Vi kunne sagtens dele de drømme med vores legekammerater men når vi så fortalte det til de voksne. Så fik vi hurtigt at vide at det kunne man ikke, for husk nu, der skal penge til og det har du da ikke evnerne til, eller også fik man bare at vide, man var skør. Alt sammen sagt af velmenende voksne der ikke havde udrettet noget særligt og fordi de ikke kender til de forskellige love og mekanismer, der skal til for at opnå de ting man gerne vil.

Lad det være sagt med det samme, du kan heller ikke bare manifestere ting du drømmer om og så forvente at de kommer ud af den blå luft – der skal aktion til. Jeg vil her fortælle min historie om hvordan jeg fik min skønne bil, som jeg nu kører i hver dag.

Det allerførste der skal til, for at få opfyldt dine drømme og i mit tilfælde, Jaguaren, det er en beslutning. Du skal tage en beslutning fuldstændig på samme måde som du, tager en beslutning om at købe en vaskemaskine. Nej, det lyder for kedeligt, lad os tage et andet eksempel. En rejse til Thailand. Forud for denne beslutning ligger et ønske og du har undersøgt alt det du kan opleve på rejsen og undersøgt hvor du kan købe den og sikkert også udset dig det område du vil rejse til. I venners eller familiens lag har du måske ytret dit ønske hvor du ser dig selv sidde i baren med en drink, mens du kigger ud over havet eller set dig selv gå på opdagelse i budhistiske templer eller hvad ved jeg. Det samme skal du gøre med en bil, udse dig modellen, finde ud af hvor du kan købe den og få en aftale om en prøvetur. Ligepræcis dér får du hands on og følelelsen af at eje en så fed bil og denne synker dybere ned i din bevidsthed. Du ved hvordan det er at køre i din drømmebil. Dette gjorde jeg. Jeg fandt hurtig ud af, at den model jeg kiggede på var for lille, så jeg gik efter en større model. For de bilinteresserede kan jeg fortælle, at det er en Jaguar F Pace 300. Bilen var 4 år gl, men kun kørt 36.000 km. og kostede omkring 875.000 kr. Allerede der stopper de fleste og forbliver i deres drøm og kører vi i Fiesta´en, for den er jo også god nok. Jeg kunne også godt se realistisk på det og tænke, at det får jeg aldrig råd til. Men når man arbejder med personlig udvikling og ved at man kan manifestere sig hvad som helst, så handler det, som nævnt, om at beslutte sig for det. Jeg tog denne beslutning.

JEG VIL HAVE EN JAGUAR UDEN AT HAVE PENGE OP AF LOMMEN og videre OG DENNE BIL SKAL IKKE BELASTE MIN ELLER MIN VIRKSOMHEDS ØKONOMI YDERLIGERE IFT. HVAD JEG KØRER I NU.

Der er her både bankmanden og revisoren står helt af. Henover foråret og sommeren 2019 undersøgte jeg diverse muligheder og det strandede i, dels hvad jeg kunne få for min gamle bil og så kreditværdigheden i at få finansieret en sådan dyr bil. Jeg havde hele tiden det billede for mit indre, at jeg kører i min Jaguar, og med en bevidsthed om at denne, har jeg uden det har kostet mig en krone. Jeg begyndte så at annoncere min bil til salg for et beløb, så jeg kunne få til udbetalingen, men intet skete udover nogle useriøse bud. En dag skulle jeg så til et møde i Kbh. og på vej derind blev det aflyst og jeg fik den pludselige indskydelse lige at svinge forbi Jaguar forhandleren en gang til. Jeg havde været hos ham tidligere og der kunne finansieringen ikke lade sig gøre. Han havde lige fået en ny bil ind. Jeg prøvede den og jeg var solgt, den her skulle bare være min – og det blev den. Vi sad og snakkede om alskens muligheder. Jeg var insisterende på at der måtte være en mulighed, selvom vi før var strandet, så følte jeg at det måtte være en løsning. Jens, som forhandleren hedder, fik pludselig øje på Børsen, der lå på hans bord med nogle papirer oven over. Han kunne så lige skimte en annonce fra et leasingfirma, hvor han kendte ejeren. Så poppede det op hos ham, vi prøver lige ham her. For det viser sig at hvis man leaser en bil der er importeret fra udlandet, så betaler man registreringsafgiften løbende og ikke som når man køber en bil, med det samme. Så bilen der kostede 875.000 kr. kostede nu kun 375.00 kr. Han ringede til ejeren af leasingselskabet og fortalte kort om situationen, jeg fik leasingmanden i røret og fortalte ham om min økonomiske situation, han kunne se fornuften og sagde ja, hvis jeg vel at mærke kunne lægge udbetalingen. Nu stod jeg så på denne mandag og havde egentlig sagt ja til at erhverve mig bilen, men jeg havde ikke solgt, den jeg kørte i. Senere samme dag og jeg siger samme dag kom der én der købte min bil. Jeg havde så stadig et ”lille” issue. For når jeg havde betalt restgæld på den gamle bil, så manglede der kr. 67.300 til udbetalingen og disse skulle falde den kommende fredag. Senere, stadig om mandagen, var jeg i et såkaldt ”Hot Seat” call. Det er en coachingteknik, hvor man i en gruppe lægger et problem op og hvor man så får sparring af en coach og de andre der er i gruppen. Ved dette møde poppede der en idé op. Denne agerede jeg på lige efter opkaldet og 5 min. efter så havde jeg lavet en aftale om sælge en andel af min gyropopter og pengene stod på min konto allerede om onsdagen. Det var vel at mærke kr. 70.000, så der var penge i overskud. Det skal så samtidig nævnes, at den månedlige udgift til denne leasingaftale er 350 kr. mindre end jeg i forvejen betalte i afdrag for min gamle bil. Så alt i alt fik jeg min Jaguar uden at have penge op af lommen.

Denne historie er taget ud af det virkelige liv. Den handler om ikke at give op ud fra nuværende omstændigheder. Bob Proctor siger, ”If You can see it in Your mind, You can hold it in Your hand” og det er lige præcis det man skal gøre. Se det føl det, lev det og det vil komme til dig.

Sådanne powerfulde teknikker kan du også lære, hvis du studerer og lærer de teknikker og love der ligger bag. Et godt sted og starte er at melde sig til nogle af de events der er linket til under Powerportalen. Det er relativt billigt, hvis du holder dig til streamingversionen. Der er også flere gratis webinarer og ebøger under linket til personlig udvikling. Når du begynder at forstå, hvordan det virker og ser forandringerne i dit liv så kan du gå videre. Det er en rejse der aldrig stopper for du kan altid udvikle dig en bedre og bedre version af dig selv.