Ligegyldig hvad der sker omkring dig, så skaber de omstændigheder hvor du har mulighed for at udvikle dig, det kan være personligt som forretningsmæssigt. Det er lige præcis under sådanne omstændigheder at denne portal er kommet til verden.

Som cirkusdirektør er jeg i april 2020 strandet med mit cirkus p.gr. af Corona situationen. Vores østeuropæiske teltfolk ankom 4 dage før Danmark lukkede ned og de er i en situation,  hvor de ikke kan tage hjem igen. Jeg aner ikke hvornår vi kan komme ud på landevejene og jeg kan hverken gøre fra eller til og den økonomiske situation ser fuldstændig kaotisk ud. Men jeg er ikke den som lader mig slå ud. Jeg vælger at se på mulighederne istedet for at brokke mig og beklage mig over situationen, jeg bliver istedet kreativ. Jeg har i de sidste mange år gerne ville arbejde sideløbende, med mit cirkus, med noget helt andet indenfor personlig udvikling. Nu er muligheden her så til at få etableret netop denne platform.

Det har altid ligget mig på sinde at hjælpe andre med at nå deres mål, eller hjælpe folk af med diverse skavanker og det er lige det, der er hensigten med denne side, hvor jeg kan give dig nogle værktøjer og henvisninger til hvordan du kan komme videre. Alt hvad jeg henviser til er noget jeg selv kender til og kan stå inde for.

Nu er portalen skabt og skal publiceres osv. så hvad nu? Der er stadig ingen afklaring på hvornår cirkus kommer ud. Så er det selvfølgelig videre med næste projekt. Det løfter jeg sløret for her. Jeg har også længe gerne ville skrive en bog eller rettere flere bøger, så jeg går igang med min bogserie indenfor personlig udvikling og selvhelbredelse. Så meget snart kan jeg kalde mig forfatter.

Jeg håber mit lille oplæg her, at det måske kan give inspiration, når omstændighederne gør at tilværelsen ser sort ud, men at denne situation netop kan være springbrættet og startskuddet på en helt ny dimension også i dit liv.

Så rigtig god fornøjelse her på siderne og bemærk, de bliver løbende opdateret med nye events og henvisninger til personlig udvikling osv.