Det skal ikke være nogen hemmelighed at denne coronanedlukning har været den mest udfordrende tid for mig og mit cirkus som skulle have haft premiere den 21. marts.

Den 6. marts indfandt mine teltfolk sig, ankommet fra Polen, Ungarn og Rumænien. Den 9/3 blev det meldt ud at landet lukkede næste dag. Shit shit shit,  alle blev kaldt til møde, hvor realiteterne blev fremlagt, rejs hjem nu inden i morgen kl. 12,  eller bliv her og se hvad der sker !!! Det gjorde de alle sammen måske fordi deres grænser allerede var lukkede.

Det var en mavepuster, men gudskelov har jeg igennem personlig udvikling, haft evnen til at bevare roen og ikke lade mig styre af mediernes frygtindgydende scenarier. Situationen nu er, at der er udbetalt lønkompensationer og pt. er der diverse andre hjælpepakker på vej

Under processen har jeg hele tiden og hver eneste morgen startet dagen med mine morgenrutiner. Skriv 10 ting ned du er taknemlig for – mediter et par minutter over og bed om guidance for dagen og send kærlighed til dem der genererer/irriterer dig. Det får dig i godt humør. (se ét mine mine post på Facebook)

Igennem hele perioden har jeg set efter muligheder fremfor begrænsninger og det har ført til mange tiltag og ikke mindst flere med økonomiske muligheder. Det første var at jeg lavede en streamingkanal, hvor man kunne streame tidligere forestillinger og så blev der iværksat en gavekortordning. Sideløbende med mit cirkus har jeg interesseret mig for personlig udviklet og denne blog og portal er et produkt heraf.

I denne weekend har jeg været på et streamingseminar, der hedder Master Manifestations med Peggy McColl og Phil Goldfine. Til dem spurgte jeg ”når man nu har et mål – og coronasituationen, sætter en blokering fra at nå sit mål, hvad gør man så” Deres meget interessante svar var. Hvis du selv synes der er en blokering, så er der en blokering, men hvis du i stedet siger ”hvilken mulighed har jeg i denne situation” så er der nogle helt andre svar. Det fik tiøren til at falde, jeg kan jo se, at vi har mulighed for at åbne for cirkus den 10/6, men spørgsmålet er hvordan. Så det kan blive en drive-in-model hvor vi optræder på en scene og med biler i cirkel rundt om – eller et openaircirkus eller et cirkus med social distance. Det er 3 scenarier, jeg må pt. bare tage beslutningen om, at vi kører og så så lade lovgivningen bestemme om hvordan jeg gør det. Min beslutning og mit brændende ønske er forud for alt andet er ”Jeg vil lave cirkusforestillinger for at skabe glæde og oplevelser”. Der er mange måder at gøre det på.

Jeg kan kun anbefale alle at studere nogle af de udbud der er under personlig udvikling, det kan redde din virksomhed – dig selv og dit helbred – der er altid en løsning